СРОЧНООО ПАМАГИТЕ
НАПИСАТИ ІСТОРИЧНЕ ЕСЕ \" УКРАЇНЦІ В ІІ СВІТОВІЙ ВІЙНІ \"​
Ответ
5 (1 оценка)
1
yabobrik228 4 месяца назад
Светило науки - 531 ответ - 0 раз оказано помощи

Ответ:

✔️

Объяснение:

Українці взяли участь у Другій світовій війні на різних фронтах і у різних військових формуваннях. Загалом, приблизно 6 мільйонів українців були залучені до бойових дій, але важко сказати точну кількість, оскільки частина з них обслуговували армію як цивільний персонал.

Українці встали на захист своєї землі, незалежно від того, у якому військовому формуванні вони служили. Багато з них воювали у складі Червоної армії, на полях бою вони показали себе як віддані захисники своєї Батьківщини.

Не можна не згадати про українських повстанців УПА/ОУН, які також брали участь у боротьбі проти фашистських окупантів на західних землях України. Українські партизани демонстрували великий героїзм і відвагу у боротьбі проти ворога.

Також важливо відзначити роль українських рабів-працівників, які були примушені працювати на німецьких підприємствах. Вони також вносили свій вклад у перемогу над нацистським режимом, влаштовуючи диверсії та зливаючи інформацію союзникам.

Українці в Другій світовій вітовій війні виявили себе як сильний та відважний народ, готовий захищати свою країну та свої ідеали. Їхня жертовність та відвага залишаються вічним пам'ятником тим, хто віддав життя за волю та незалежність України.

Остались вопросы?