Особливості твору-опису тварини. Письмовий твір-опис тварини з використанням слів із суфіксами та префіксами, що надають тексту емоційного забарвлення і виразності(у художньому стилі)
Доберіть по 2 слова до кожної схеми:
1) Префікс+корінь+ суфікс;
2) префікс+корінь+суфікс+закінчення;
3) корінь+закінчення;
4) корінь+суфікс.
Ответ
5 (2 оценки)
1
annayatsiv31 5 месяцев назад
Светило науки - 76 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Твір-опис тварини у художньому стилі:

На галявині серед зеленої трави стояв **неперевершений** оленячий князь, його **коралеве** рогове вінце мерехтіло на сонці. Його **крилаті** копита м'яко підносили його, немов **невагомі** пера. Він був як **беззахисний** мрійник у своєму природному королівстві.

Серце його билося так ритмічно, наче відгомін лісового **весняного** концерту. В окрасі його шерсті віддзеркалювалося яскраве, як веселка, світло. **Полюбовною** маховою дією він крокував, ніби здійснюючи вальс зі сонцем. Його вигляд був такий **бездоганний**, що природа зупиняла свої подихи, споглядаючи це танцююче чудо.

Зазиравши в його **невловимі** очі, відчувавши близькість його, ти переставав бачити світ навколо. Він був не лише **доблесний** лісовий пан, але й насправді магічна тварина, що приніс своїм існуванням неймовірне весілля природи та виграшу над сірою буденністю.

Остались вопросы?