Написати твір на тему \"Мої роздуми над прочитаним твором Івана Карпенка-Карого \"Мартин Боруля\". Обсягом хоча б на 2 сторінки! БУДЬ ЛАСКА, ТІЛЬКИ БЕЗ КОПІЙ (з сайтів чи чужі відповіді, штучногго інтелекту)!!! Це дуже терміново!!!!​

не за что)

Ответ
5 (2 оценки)
1
Viksi16 5 месяцев назад
Светило науки - 1 ответ - 0 раз оказано помощи

Ответ:У романі Івана Карпенка-Карого “Мартин Боруля” мене вражає глибока психологічна проработка персонажів та актуальність поставлених питань. Мартин, основний герой, стає для мене символом внутрішнього конфлікту та шукання власного шляху в житті.

Автор майстерно відтворює соціальне оточення кінця 19-го століття, де герой, як і багато інших, зіштовхується з важким вибором між традиціями та нововведеннями. Мартин Боруля виявляється у тяжкому становищі, коли йому доводиться обирати між родинними зв’язками і особистою свободою.

Ще одним ключовим аспектом для мене є те, як автор висвітлює тему національної самосвідомості та боротьби за свої права. Пошук ідентичності Мартина розгортається на фоні великих історичних змін, відображаючи напружений період розвитку українського суспільства.

Роман залишає читача із запитаннями про важливі аспекти життя та людської природи. Через тонкий психологізм персонажів, твір завжди актуальний, викликаючи роздуми про наші власні цінності та вибори.

В цілому, читання “Мартин Боруля” від Івана Карпенка-Карого залишило в мене глибокий слід і піднесло різноманітні аспекти людського існування, що залишається актуальними і сьогодні.

Объяснение:

Остались вопросы?