Який факт з біографії Олена Теліга вам запам\'ятався чи вразив, чи здивував, чи надихнув? ЧОМУ?​
Ответ
4 (2 оценки)
1
loloryr72 1 год назад
Светило науки - 3 ответа - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Біографія Олени Теліги є досить цікавою та захопливою, проте з усіх фактів, що я про неї дізнався, один з них мене особливо вразив та надихнув. Олена Теліга була не тільки видатною українською письменницею, але й активною учасницею визвольної боротьби за незалежність України.

Мене особливо вразив факт про те, що Олена Теліга не боялася використовувати своє письменницьке даровання для того, щоб допомагати українським воякам на фронтах Першої світової війни. Вона створювала поезії та писала листи солдатам, які були на передовій, надихаючи їх на подвиги та підтримуючи їх моральний дух.

Цей факт про Олену Телігу мене надихнув тим, що вона не тільки писала про Україну, але й дійсно допомагала своїм співвітчизникам, які були у складних умовах. Вона не стояла осторонь, а діяла, щоб допомогти українському народові. Це дуже вражає та дає приклад того, як можна використовувати свої таланти та здібності для доброго діла.

Олена Теліга також є прикладом для нас, щоб не забувати свої корені та боротися за свої ідеали. Вона не тільки писала про Україну, але й дійсно боролася за незалежність своєї країни. Її приклад має надихати нас усіх на те, щоб бути активними громадянами та боротися за свої права та ідеали.

Объяснение:

ы

Остались вопросы?