Розробіть та обгрунтуйте маршрут, що проходить через об\'єкти Північної Америки, занесені до Списку природноїспадщини ЮНЕСКО ТОЛЬКО МНЕ НУЖНО НОВОЕ,НЕ ТО ЧТО В ИНТЕРНЕТ!!!ДАЮ ЛУЧШИЙ ОТВЕТ И 50 БАЛЛОВ
Ответ
5 (1 оценка)
2
0207eld 1 год назад
Светило науки - 34 ответа - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Маршрут, що проходить через об'єкти Північної Америки, занесені до Списку, може бути таким:

Гірськолижний курорт Вістлер, Канада

Маршрут можна розпочати з гірськолижного курорту Вістлер в Канаді, який знаходиться у провінції Британська Колумбія. Цей курорт відомий своїми красивими гірськими пейзажами, на яких можна здійснювати різноманітні активності, включаючи гірськолижний спорт.

Національний парк Йосеміті, США

Далі, маршрут можна продовжити до Національного парку Йосеміті в Каліфорнії, США, який відомий своїми дивовижними гірськими пейзажами, водоспадами та видовищними гранітними скелями, такими як Ель-Капітан та Пік Хафдом.

Гранд Каньйон, США

Далі маршрут можна продовжити до Гранд Каньйону, який знаходиться в штаті Аризона в США. Гранд Каньйон є одним з найбільш вражаючих геологічних чудес світу та надзвичайно популярним туристичним об'єктом.

Національний парк Йеллоустоун, США

Наступним пунктом маршруту може бути Національний парк Йеллоустоун, який знаходиться в штатах Вайомінг, Монтана та Ідаго в США. Цей парк прославлений своїми гарячими джерелами, гейзерами, та неймовірними гірськими краєвидами.

Аляска та Глейшер Бей, США

Останнім пунктом маршруту може бути Аляска та Глейшер Бей, який знаходиться в штаті Аляска в США

Остались вопросы?