6). Записати, розставити розділові знаки. У формі діалогу :Бабусю сьогодні на город не ходіть Там дуже мокро Такий уночі дощ лив як з відра сказав Дмитрик Ярослава уявила вiдро на даху аз нього хтось невидимий виливає на землю воду А я чув що в сусідів залило в клітуі кроленят і сусідка лаяла невістку сказав Дмитрик Хiба невістка винна що була гроза злива запитала Ярослава Бабуся відповіла Не але хочеться знайти винного От i беруть на решето невістку. Дмитрик винна поцікавився А як це «брати на решето» Коли беруть щось на решето велике сито то перекидають на всі боки трусять підкидають щоб відсіялося зайве Отак і люди які люблять поговорити про чужі вади беруть когось на решето.
Ответ
0 (0 оценок)
0
xanmazenok 2 года назад
Светило науки - 40 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ:

"–Бабусю,согодні на город не ходіть!Там дуже мокро.Такий уночі дощ лив,як з відра." – Сказав Дмитрик.Ярослава уявила відро на даху,а з нього хтось невидимий виливає відро на землю.

"- А я чув,що в сусідів завалило в клітці кроленят і сусідка лаяла невістку" –Сказав Дмитрик.

"-Хіба невістка винна,що була гроза?" – запитала Ярослава Бабуся.

"-Але,хочеться знайти винного.От і беруть на решето невістку."

Дмитрик сповна поцікавився: "-А як це,"брати на решето" ?"

"-Коли беруть щось велике на решето, або сито,то перекидають на всі боки,трусять,підкидають щоб відсіялося зайве.Отак і люди,які люблять поговорити про чужі вади беруть когось на решето."

Остались вопросы?